Prijzen en beschikbaarheid

De tarieven voor 2018 zijn als volgt:
Speciale aanbieding voor de laatste hoogseizoen periode

Hieronder vinden jullie de agenda voor de komende tijd. Zoals je kunt zien is er in juli nog een mooie periode beschikbaar. Het gaat om de periode van 7 t/m 20 juli. Wij willen die periode graag verhuren en maken daarom een mooie aanbieding. Wie de hele periode huurt krijgt een korting van 30% en wie een deel huurt krijgt een korting van 20%.


Alle prijzen zijn op basis van een bezetting van maximaal 4 personen. Voor elke persoon extra komt er € 70 per week bij.


Per boeking komt er een eindschoonmaak van € 75 bij en als de boeking langer dan 1 week is komt er per extra week ook een tussenschoonmaak van € 55 bij.

Neem contact op voor prijzen voor de winterperiode en voor andere wensen zoals afwijkingen van het aantal personen of extra schoonmaak.


We hebben bericht gekregen dat de beschikbaarheid niet voor iedereen zichtbaar is. Het lijkt te gaan om de combinatie van Windows met Internet Explorer. Laat het ons weten als je de beschikbaarheid niet kunt zien. Voor zover wij weten werkt het met andere browsers wel. We proberen het op te lossen.


Ons huis staat al lange tijd ook op Micazu. De boekingskalender daar is prima zichtbaar op alle browsers en je kunt gelijk een boeking plaatsen onder dezelfde voorwaarden als op onze eigen site. Als er toch verschillen zijn, dan krijg je de gunstigste prijs.


De boekingskalender van Micazu is te vinden op: https://www.micazu.nl/houseowner-kalender-iframe/?house=9098Voor informatie over de verhuurmogelijkheden kun je ook mailen met villa.ithaka[at]gmail.com