Prijzen en beschikbaarheid

De tarieven voor 2018 zijn als volgt:


De kalender voor het nieuwe jaar is beschikbaar

We hebben de eerste boekingen voor 2018 al binnen. En dat terwijl we de kalender nog moesten samenstellen. Het leuke is dat dat voor een deel mensen zijn die al in eerdere jaren bji ons zij geweest. Deze boekingen zijn in de onderstaande kalender te vinden. De prijzen zijn iets aangepast ten opzichte van 2017.


De prijzen zijn op basis van een bezetting van maximaal 4 personen. Voor elke persoon extra komt er € 70 per week bij.


Per boeking komt er een eindschoonmaak van € 75 bij en als de boeking langer dan 1 week is komt er per extra week ook een tussenschoonmaak van € 55 bij.

Neem contact op voor prijzen voor de winterperiode en voor andere wensen zoals afwijkingen van het aantal personen of extra schoonmaak.


We hebben bericht gekregen dat de beschikbaarheid niet voor iedereen zichtbaar is. Het lijkt te gaan om de combinatie van Windows met Internet Explorer. Laat het ons weten als u de beschikbaarheid niet kunt zien. Voor zover wij weten werkt het met andere browsers wel. We proberen het op te lossen.


Ons huis staat al lange tijd ook op Micazu. De boekingskalender daar is prima zichtbaar op alle browsers en je kunt gelijk een boeking plaatsen onder dezelfde voorwaarden als op onze eigen site. Als er toch verschillen zijn, dan krijg je de gunstigste prijs.


De boekingskalender van Micazu is te vinden op: https://www.micazu.nl/houseowner-kalender-iframe/?house=9098Voor informatie over de verhuurmogelijkheden kun je ook mailen met villa.ithaka[at]gmail.com