Prijzen en beschikbaarheid

De tarieven voor 2017 zijn als volgt:

De laatste weken zijn nog beschikbaar

Eind september en begin oktober zijn er nog wat weken beschikbaar. Dat zijn de laatste mogelijkheden van dit seizoen. Binnenkort zullen we de prijzen voor 2018 op de site gaan zetten. Mocht je daar nu al belangstelling voor hebben, neem dan contact op. We hebben de eerste boekingen voor 2018 al binnen.Per boeking komt er een eindschoonmaak van € 65 bij en als de boeking langer dan 1 week is komt er ook een tussenschoonmaak van € 50 bij.

Neem contact op voor prijzen voor de winterperiode en voor andere wensen zoals afwijkingen van het aantal personen of extra schoonmaak.


We hebben bericht gekregen dat de beschikbaarheid niet voor iedereen zichtbaar is. Het lijkt te gaan om de combinatie van Windows met Internet Explorer. Laat het ons weten als u de beschikbaarheid niet kunt zien. Voor zover wij weten werkt het met andere browsers wel. We proberen het op te lossen.


Ons huis staat al lange tijd ook op Micazu. De boekingskalender daar is prima zichtbaar op alle browsers en je kunt gelijk een boeking plaatsen onder dezelfde voorwaarden als op onze eigen site. Als er toch verschillen zijn, dan krijg je de gunstigste prijs.


De boekingskalender daar is te vinden op: https://www.micazu.nl/houseowner-kalender-iframe/?house=9098Voor informatie over de verhuurmogelijkheden kun je ook mailen met villa.ithaka[at]gmail.com