BLOGBERICHT 20 november 2021

WE ZIJN WEER OP ONS GELIEFDE KRETA!

20 november 2021

[20 november 2021]

Het is nu midden november 2021 en we zijn weer op ons geliefde Kreta! Het weer is prima. We kunnen bijna iedere dag lekker buiten zitten en van de zon genieten. Natuurlijk wandelen we uitgebreid en lopen we een paar keer in de week een rondje hard.

Op de markten doen we veel van onze boodschappen en daarvan maken we de lekkerste maaltijden. Heerlijk om daar uitgebreid de tijd voor te hebben. Als we daar geen zin in hebben gaan we lekker uit eten. Dat is zomer en winter(ja, de Grieken noemen deze tijd al winter!) altijd weer een feestje.

En dan is er ook nog tijd om te Netflixen en om buiten mijn Qigong oefeningen te doen. Wauw wat is dat fijn om ook hier daarmee bezig te zijn.

Inmiddels zijn we hier alweer een week en zijn we weer aardig onthaast. En dat terwijl we naast het gebruikelijke genieten ook diverse praktische en administratieve verplichtingen op de rol hadden: afronden 2021 met ons team, doorspreken nieuwe pergola, nieuwe muurtje, in verband met wateroverlast, bewonderen, najaarssnoei van de tuin en dan vooral onze palm van inmiddels ruim 8 meter. Deze palm was amper 1 meter hoog toen we hem 12 jaar geleden plantten!

En verder…bezoek bank, accountant, de belasting en het water betalen, niet alles kan namelijk automatisch, internet, kadaster perikelen, schotelantenne, Jos naar de kapper… Het is dus goed maar ook nodig dat we hier zijn, even alle touwtjes weer aan elkaar knopen voor wederom een fris begin.

Jos onderweg, op een pad, de helling oplopend, et op de achtergrond uitzicht over Kreta.

Lees meer blogberichten.