WIJ ZIJN DE VERHUURDERS

OOK ZO TOE AAN EEN ZONNIGE VAKANTIE?
KOM GENIETEN OP KRETA!

MARLEEN & JOS BLOGBERICHTEN

MARLEEN & JOS

Wie zijn wij?

Wij zijn Marleen en Jos Snels, Χαίρομαι που σε γνωρίζω! Fijn je te ontmoeten! Nice to meet you!

Familie Snels

Als jong verliefd stelletje vertrokken we voor onze eerste vakantie naar Griekenland. De vakantie werd een succes en we werden ook nog eens meteen verliefd op dit prachtige land.

Onze liefde bleef bestaan en ook de liefde voor Griekenland werd steeds intenser. Vele jaren zijn we naar allerlei uithoeken van dit mooie land geweest en overal hadden we het naar ons zin. Het voelde altijd als een soort thuiskomen.

Het onvoorwaardelijke mooie weer, de leuke mensen, de ontspannen sfeer, het lekkere eten, de geur, de mooie landschappen en de historie, die overal op je ligt te wachten waren daarvoor de ingrediënten.

Het gevoel van thuiskomen is eigenlijk moeilijk in een paar zinnen uit te leggen, het is ook met recht: een gevoel!

Met de komst van onze kinderen is de liefde voor Griekenland zeker niet minder geworden. We hebben ze van jongs af aan meegenomen. Kleine kinderen hebben een speciaal plekje in de harten van Grieken, zeker als ze ook nog blond zijn.

En dan ontpopt er een plan om ECHT thuis te kunnen komen in Griekenland. Op Kreta hebben we een huis laten bouwen aan de rand van het dorpje Loutra, 10 km van de levendige stad Rethymnon en nog geen 4 km van het strand. Loutra is een historisch dorpje en heeft een bakker. Even buiten het dorp, op loopafstand van ons huis, is één van de betere restaurants uit de omgeving.

Villa Ithaka is een prachtig huis geworden op een bijzondere plek. Vanaf het begin hebben we ook andere mensen hiervan laten genieten. Familie en vrienden kwamen op bezoek en ook zijn we ons huis gaan verhuren.

Onze missie daarbij is heel duidelijk: we willen onze gasten graag een onvergetelijke vakantie laten ervaren in ons stukje paradijs op aarde! Zowel vooraf als tijdens het verblijf staan wij en ons team dan ook voor jullie klaar. We vinden het heel bijzonder om zoveel gasten te mogen ontvangen en hopen dat we jullie ook mogen verwelkomen in villa Ithaka!

Wil jij ook graag een heerlijke vakantie op Kreta in je eigen villa?

JA, DIRECT BOEKEN

BLOGBERICHTEN

Wij vertellen je af en toe graag over onze eigen bevindingen in Villa Ithaka of over de uitstapjes die wij op Kreta maken. Volg onze blog hier en als je op Facebook zit kun je ons daar ook volgen!

Onder de foto vind je een overzicht van onze blogberichten.

Geniet met ons mee via onze blogberichten.

Blog 16 mei 2022: Villa Ithaka in de Paastijd! Blog 27 november 2021: op bezoek bij de olijfpersfabriek! Blog 20 november 2021: we zijn weer op ons geliefde Kreta! Blog 25 oktober 2021: een lichtpuntje in rare tijden! Blog 2 juni 2021: Een oase van rust! Blog 26 maart 2019: Zin in het nieuwe seizoen!